Resor till riktigt bra priser

Golfresor till världens bästa golfbanor

Golfresor till både Europas och världens bästa banor

CARTHAGE GOLF COURSE, TUNIS

Endast 20 minuter från city ligger Tunisiens äldsta golfklubb, bildad 1927. De arton hålen (par 66) skuggas av hundraåriga eukalyptusträd och är en mycket trevlig upplevelse. Här finns även tennisbanor, bar och en utmärkt restaurang med utsikt över en vacker sjö.

GOLF CITRUS, HAMMAMET

Golf Citrus är byggd kring sex sjöar i ett landskap med både skog och olivlundar i utkanten av Hammamet. Ett perfekt golfcenter med två 18-håls mästerskapsbanor, båda par 72. Här finns också en 9-håls korthålsbana, driving range, övningsgreener och ett stort och vackert klubbhus.

YASMINE GOLF COURSE, HAMMAMET

I närheten av Golf Citrus har Yasmine Golf Course en 18-hålsbana med par 72, som varit värd för stora tävlingar. Med mycket vatten och utmanande greener sätts även rutinerade golfare på prov på Yasmine. Anläggningen omfattar också en 9-håls övningsbana, driving range och ett stort träningsområde.

EL KANTAOUI GOLF COURSE, PORT EL KANTAOUI

El Kantaoui var framgångsrik arrangör av Tunisian Seniors Open på Europatouren både 2001, 2002 och 2003. Här finns två banor: Panorama samt Sea Course, som båda är riktigt populära. Området har en rik flora och fauna, med många vackra fåglar, palmer och olivträd.

Boka din golfresa idag!

Tunisien är ett paradis för dig som älskar golf! Här är det stimulerande banor för all nivåer.
Det milda klimatet och den vackra havsutsikten skapar ideella förhållande för förstklassig golf för både proffs och amatörer. Det tunisiska klimatet är perfekt för golf och med ett stort antal golfklubbar i närheten av semester städerna, det är bara att välja o vraka var du vill spela.

Vi hjälper alltid till med passande banor o hotell. Åk aldrig iväg utan ditt handikapskort.

citrusgolf
Kontaktinformation

Öppettider: Måndagar–Fredagar 10:00 till 17:00

Företagsinformation
Organisationsnummer: 556934-2628

Wennerbergsgatan 10, 3tr.
S-112 58 Stockholm

Kontakta oss
Mobile: +46-73-970 34 12
E-post: info@hirondelle.se
Hemsida: www.hirondelle.se